top of page

Om Pa Modou Badjie

_MG_2557.jpg

Vem är Pa Modou Badjie?

Pa Modou Badjie är för många känd från bandet Panetoz, där han gjort sig ett namn för att skapa ett positivt kaos på olika scener i landet. Han har även flitigt synts i TV-rutan.

Utöver det är Pa Modou en mycket populär talare, konferencier och moderator, som riktar sig till alla åldrar. Han är en av grundarna av Vägen Ut och engagerar sig även i sin ideella förening Love by Force och Funkistalang.

Vad gör Pa Modou Badjie?

Panetoz och musiken

Året 2012 tog Dansa Pausa landet med storm – sedan dess har Panetoz skapat ett positivt kaos på de flesta scenerna i Sverige. Bandet har även deltagit i Melodifestivalen tre gånger: 2014 med Efter Solsken, 2016 med Håll Om Mig Hårt och senast 2023 med låten My Way. Samtidiga gånger har svenska folket röstat dem till final.

> Besök Panetoz Instagram

Talare och föreläsare

Pa Modou är en positiv och inspirerande föreläsare, som inte lämnar sina deltagarna oberörda. Genom en underhållande retorik tar han sig an seriösa och viktiga ämnen. Han ger konkreta verktyg för att utvecklas som person, och får även sina lyssnare att reflektera hur de behandlar sig själva och andra.

> Läs om Pa Modous föreläsningar

Konferencier och moderator

Oavsett om ni behöver en konferencier till ett evenemang, någon som modererar en viktig debatt eller drar igång festen på företagets kick-off så är Pa Modou Badjie rätt person för jobbet. Han har många års erfarenhet av att jobba på scenen och anses av många vara en av de främsta i branschen.

> Mer om moderator och konferencier

Love by Force och Funkistalang

Love By Force International är en ideell förening som bland annat arrangerar Funkistalang och Awareness Festival i Gambia. LBF grundades 2018 av Pa Modou Badjie med målet att skapa gemenskap och synliggöra alla människor – oavsett funktionsnedsättning. Funkistalang är tävlingen som älskar olika och där alla får chansen att skina. Det inleddes som en tävling i Stockholm 2018, men började under pandemin även arrangeras digitalt som Funkistalang Online. Tävlingen har under sina år haft flera hundra deltagare.

> Besök Love by Force hemsida

Vägen ut – Vi unga

Tillsammans med kollegorna i bandet grundade även Pa Modou Vägen Ut – Vi Unga 2004, med målet att samla ungdomar från olika etniciteter i olika ytterstadsområden i Stockholm. Vägen Ut är en samlingsplats med starkt fokus på musik och kreativt skapande. De ger ungdomarna en möjlighet att synas, få en plats på scen och bli bekräftade.

> Mer info om Vägen Ut

qed59_ew.jpeg
6899ab_de8c05aa271048d7bc592412964343d6_mv2.webp
Funkistalang-Nyhetsmorgon.JPG
6899ab_68f1c751473e44cfbca82b60f094f9d0_mv2.webp
bottom of page