top of page

Moderator & konferencier

Vad erbjuder Pa Modou som konferencier och moderator?

Pa Modou är en mycket populär moderator och konferencier. Hans positiva energi engagerar deltagarna och skapar en tillställning de sent glömmer. På scen är han professionell, närvarande och fungerar som länken mellan arrangören och deltagarna.

Pa Modou höjer energin, sätter rätt stämning och kan göra det svåra mer lättbegripligt. Han skapar även show med musik om det önskas. Han kan bokas för både privata tillställningar och större arrangemang – både under lättsamma och mer seriösa förhållanden.

Livet är för kort för att låta tiden rinna

Pa Modou Badjie

Du kan bland annat boka Pa Modou till:

Invigningar

Kickoffs

Paneldebatter

Bröllop och fester

Konferenser

Musikfestivaler

Företagsmöten

Sportevenemang

Privata event

Större arrangemang

Artist4_033.jpg

Pa Modou på scenen

Oavsett om du behöver en konferencier till ett evenemang, någon som modererar en viktig debatt eller drar igång festen på företagets kick-off är Pa Modou Badjie rätt person för jobbet.

 

Pa Modou har lång erfarenhet av att stå på scenen och tar sig an många olika typer av uppdrag. Han levererar alltid passion och närvaro, och anses av många vara en av de främsta i branschen. 

Sagt om Pa Modou som konferencier och moderator 

Höjer feststämningen

"Pa Modou Badjie kunde kickstarta hela församlingen på 350 personer, ung som gammal, till högsta feststämning på nolltid med sin fantastiska energi och värme."

Verksamhetschef

Intressant för barn och vuxna

"Vid invigningen av nya torget kunde Pa Modou fånga besökarna, både barn och vuxna. Han ledde talangjakten med bravur och var en av grundpelarna till den här lyckade dagen."

Kommunalråd

Allt och lite till

"Vi har haft många grymma kickoffer men det här tar priset. Musik, show, dans, skratt. Pa Modou hade allt och lite till."

Deltagare företagskonferens 

Boka eller kontakta

Vill du boka en föreläsning eller önskar du mer information? Då är du varmt välkommen att kontakta oss.

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Spotify

Tack för att du kontaktar oss!

bottom of page